Et lille firma med fokus på det nære

I arbejdet med pakkedistributører og lokationspartnere, har vi i Nordic Infrastructure fokus på det nære og vi prioriterer den personlige kontakt. Når vi skal finde nye lokationer til Nærboks pakkebokse, gør vi en stor indsats for at lære nabolaget at kende, så vores service kan komme så mange mennesker som muligt til gavn og bidrage positivt til nærområdet.

Nordic Infrastructure A/S er etableret i foråret 2019, med målet om at opbygge et tæt og åbent netværk af Nærboks pakkebokse i Danmark. Firmaet er etableret af SwipBox og PostNord, men fungerer som et selvstændigt selskab, der varetager alle funktioner på egen hånd.

Netværket er siden blevet en realitet med mere end 2100 Nærboks pakkebokse fordelt over hele Danmark og med opstillingen af endnu flere bokse at se frem til. Se et kort over alle Nærboks her.

Vi er Nordic Infrastructure

Lars Simonsen
Økonomi, strategi og ledelse
lars.simonsen@nordicinfrastructure.dk

Josefine Lind

Josefine Lind
Opsætning Nærboks Jylland
josefine.lind@nordicinfrastructure.dk

Annika Simonsen

Annika Simonsen
Opsætning Nærboks Sjælland
annika.simonsen@nordicinfrastructure.dk

Malte Kjær Hemmingsen
Opsætning Nærboks Sjælland
malte.kjaer@nordicinfrastructure.dk

Torben Kongsted
Forretningsudvikling og projekter
torben.kongsted@nordicinfrastructure.dk

Miri Thrane Ødum 4

Miri Thrane Ødum
Business Intelligence og dataanalyse
mtodum@nordicinfrastructure.dk

Søren Thrane Ødum
Opsætning Nærboks Sjælland
soren.odum@nordicinfrastructure.dk

Linda Carlsson
Kundeservice
linda.carlsson@nordicinfrastructure.dk

Malthe Poulsen
Websites og teknik
malthe.poulsen@nordicinfrastructure.dk

Caroline Gjøtterup Frederiksen
Opsætning Nærboks Fyn
caroline.gjotterup@nordicinfrastructure.dk

Lasse Thamdrup
Opsætning Nærboks Sjælland
lasse.thamdrup@nordicinfrastructure.dk

1 million pakker på 20 måneder

Der bliver hver dag leveret flere tusinde pakker i Nærboks over hele landet, men vi kan alligevel ikke følge med efterspørgslen og de mange pakker, der er resultatet af den stadigt stigende onlinehandel.

I november rundede vi milepælen “1 million pakker leveret i Nærboks” og vi kan allerede nu se at vi kommer til at runde den næste milion pakker endnu hurtigere end den første. Det kræver selvfølgelig at vi har bokse nok og vi har derfor store planer om at sætte mange flere op i 2021. 

Vi mangler fortsat steder vi kan sætte nye bokse op – hos boligselskaber, andels- og ejerforeninger, kollegier, supermarkedskæder, tankstationer, parkeringsanlæg, mindre købmænd og privatpersoner.

Har du et forslag til en placering af en Nærboks, så kontakt os!

ÅBENT NETVÆRK

Alle pakkedistributører kan være en del af pakkeboksnetværket og levere pakker i Nærboks netværket. Kontakt os hvis du vil levere til Nærboks.

TÆT OG SKALERBART

Vi har etableret et tæt og hurtig skalerbart netværk af pakkebokse, med leveringsmuligheder dér, hvor danskerne er. Har du en lokation til en Nærboks?

NEMT OG FLEKSIBELT

Med Nærboks er pakkeafhentning og -levering nemt for alle. Pakker kan afhentes og leveres alle ugens dage og alle døgnets timer, læs hvordan.