NÆRBOKS ER EN DEL AF FREMTIDENS BOLIGER

Nærboks kan indtænkes som en del af infrastruktur, byfornyelse eller nye boligområder

Tendensen i samfundet er, at flere og flere pakker bestiller online, hvilket betyder et øget pres på distributørerne og udleveringssteder. Her kan Nærboks være en bæredygtig løsning, som tænkes ind i fremtidens boligområder, så det bliver lettere og mere bæredygtigt at afhente pakker for borgere og beboere, da de gående kan hente deres pakke og bliver fri for at starte bilen.

Ny forskning viser, at CO2-belastningen er 30 procent lavere samlet set ved brug af pakkeshops og pakkebokse. Endnu mere interessant er det, at brug af pakkebokse reducerer belastningen med mere en 50 procent og hvis tætheden i netværket er stor, så er CO2-besparelsen endnu større. Med snart 1.200 Nærboks-lokationer og 2.000 inden for det næste år er Nærboks den bedste last-mile-løsning, hvis man ønsker en mere bæredygtig løsning.

Nærboks bringer pakker tættere på borgere og beboere. Pakkeboksene bliver opsat helt gratis og derfor kræver det ingen økonomiske ressourcer at få fordelene med Nærboks.

Er du interesseret i en dialog om Nærboks, som en del af jeres koncept, så står vi altid til rådighed på tlf. 21410526 eller på vores mail info@naerboks.dk.

DET ER HURTIGT OG NEMT AT FÅ OPSTILLET EN NÆRBOKS PAKKEBOKS

FIND EN PLACERING

Boksen skal stå på fast underlag, gerne op ad en mur og med mindst to meter fri luft foran boksen. Tag evt. et billede af lokationen hvor boksen kan stå.

KONTAKT OS

Når du har taget et billede af lokationen kan du sende det til os i en mail til info@naerboks.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

VI SÆTTER BOKSEN OP

Nærboks kan opstilles på under fem minutter, og relokeres efter behov. Vi står for alle omkostninger ved opstillingen og ved evt. vedligehold fremover.