NÆRBOKS KAN STÅ OVERALT

- OGSÅ HOS DIG!

Nærboks 16

Bliv Nærboks Partner og gør hverdagen nemmere for dine beboere, kunder eller naboer

Nordic Infrastructure samarbejder med mange forskellige lokationspartnere om opsætning af Nærboks. Pakkeboksene er sat op sammen med boligselskaber, andels- og ejerforeninger, kollegier, supermarkedskæder, tankstationer, parkeringsanlæg, mindre købmænd og privatpersoner.

Vores partnere har fået en Nærboks, for at gøre hverdagen lettere og mere fleksibel for deres beboere eller kunder. En Nærboks kan stort set placeres overalt, hvilket gør processen for opsætning hurtig og nem hver gang.

Med et åbent netværk er alle samarbejdspartnere velkommen, og vi tager altid imod et forslag til en placering med åbne arme. Ønsker du at være lokationspartner og få Nærboks, så kontakt os.

DET SIGER VORES PARTNERE

Læs hvad nogle af vores lokationsejere fortæller til de danske medier, om deres oplevelse med at have fået opstillet en Nærboks.

”Med dette nye samarbejde bliver det muligt at bestille pakker til levering i en Nærboks, der er stillet op på den parkeringsplads, hvor man har sin bil holdende. Det kan give mange danskere en væsentlig tidsbesparelse.”

Dan Kirk,
Chef for marketing og
forretningsudvikling
i APCOA PARKING

”Vi satser på, at der kommer nærbokse op ved alle de af vores butikker, hvor der er fysisk plads, og det giver mening. Det kan forhåbentlig også være med til at skabe omsætning i butikker, når kunderne alligevel er der for at hente en pakke.”

Jens Juul Nielsen,
Informationsdirektør
i Coop

”I dette samarbejde, tilbydes vores beboer en mulighed for at få leveret pakker nær deres bopæl, hvilket vi ser som en god service.”

Leif Hennings,
Driftschef
i Rødovre Boligselskab

DER KAN HENTES PAKKER FRA DHL, BRING, BURD OG POSTNORD I NÆRBOKS

Vi har givet alle pakkedistributører mulighed for at levere pakker igennem Nærboks netværket, så danskerne kan hente deres pakker i samme Nærboks – uanset hvem der leverer dem. Er du i tvivl om hvordan du bruger Nærboks? Læs mere på Nærboks-hjemmesiden, hvor du både finder en guide til at hente Nærboks-appen og et kort over alle Nærboks pakkebokse i Danmark.

DET ER HURTIGT OG NEMT AT FÅ OPSTILLET EN NÆRBOKS PAKKEBOKS

FIND EN PLACERING

Boksen skal stå på fast underlag, gerne op ad en mur og med mindst to meter fri luft foran boksen. Tag evt. et billede af lokationen hvor boksen kan stå.

KONTAKT OS

Når du har taget et billede af lokationen kan du sende det til os i en mail til info@naerboks.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

VI SÆTTER BOKSEN OP

Nærboks kan opstilles på under fem minutter, og relokeres efter behov. Vi står for alle omkostninger ved opstillingen og ved evt. vedligehold fremover.