ØNSKER DU DIG EN NÆRBOKS I DIT NÆROMRÅDE?

DET ER HURTIGT OG NEMT AT FÅ OPSTILLET EN NÆRBOKS PAKKEBOKS

FIND EN PLACERING

Boksen skal stå på fast underlag, gerne op ad en mur og med mindst to meter fri luft foran boksen. Tag evt. et billede af lokationen hvor boksen kan stå.

KONTAKT OS

Når du har taget et billede af lokationen kan du sende det til os i en mail til info@naerboks.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

VI SÆTTER BOKSEN OP

Nærboks kan opstilles på under fem minutter, og relokeres efter behov. Vi står for alle omkostninger ved opstillingen og ved evt. vedligehold fremover.

Nærboks kan stort set placeres overalt, og det er nemt og fleksibelt, at få en pakkeboks stillet op

Nærboks er batteridrevne, så pakkeboksen er ikke afhængig af strøm og ledninger. Nærboks skal stå et sted, der er offentligt tilgængeligt, på et plant underlag og gerne op ad en mur eller et hegn. Der skal være et frit areal på mindst 2 meter foran boksen, så pakkedistributørerne let kan aflevere deres pakker.

Pakkeboksen er forholdsvis anonym, med sin grå farve, og den fylder heller ikke meget i landskabet. Pakkeboksen måler 2 meter i højden, 1 meter i bredden og 63 centimeter i dybden.

Nærboks er gratis at få stillet op og koster ikke noget i vedligehold. Har du en idé til en placering så skriv en mail til info@naerboks.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. 

PAKKEBOKSEN INDEHOLDER 13 RUM TIL PAKKER I FORSKELLIG STØRRELSE:

I TVIVL? - VI HJÆLPER!

Har du spørgsmål til leveringen og opstillingen af Nærboks pakkeboksen? Kontakt os, så sender vi dig i kontakt med vores leverandør og fragtmand. 

Har du problemer med Nærboks eller spørgsmål til hvordan du bruger pakkeboksen? Hos Nordic Infrastructure står vi altid klar til at hjælpe og du kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål under Spørgsmål. Fandt du ikke hvad du ledte efter, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.